UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Прикол в тому що, скоріш за все, він як раз збирається до тебе на виступ😄
-
Змініть регіон, заповніть всі данні і запрацює, якщо у вас є підписки то потрібно спочатку відписатися від усіх, так як без цього не зміните регіон. Але може не вийти з першого разу, я десь разів з 10 міняв регіон, поки все вийшло. Якщо що, це на 11-му айфоні.
-
Давай анонс, разместим
-
Я шукаю роботу нянею
-
Відгукніться поки не здали до прикордонників
-
fb.watch/jDuRf3ejK-/
-
Там чітко вказано про аплоад, але нащо вам ті розваги?
-
Друзі, вітаю! Маю пропозицію на 2 кімнати для молодих пар без дітей та тварин. Мої друзі, котрі мали прилетіти в Канаду, змінили свої плани і залишили мене з величезною квартирою і відклали свій приїзд на 5-6 місяців через подовження программи CUAET Якщо коротко, то ціна за кімнату в місяць буде орієнтовно 1300 CAD з комуналкою, з вас лише плата за перший/останній місяць, решту обов‘язків я беру на себе. Заселення обіцяють протягом тижня і мені дали декілька варіантів на вибір, ці апарти як орієнтир, сама будівля розташована в самому центрі, меблів у квартирі немає, але я планую завезти їх за власний кошт і потім забрати ці кошти у друзів по приїзду. Ну і головне: шановне панство, утримайтесь від абсурдних коментарів не по темі, на них я всеодно звертати увагу не буду, не витрачайте свої сили 😅 А всіх зацікавлених прошу в особисті 😊