UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
the rest use your name at the boxoffice for free entry before 11:00 🫶
-
Только белл и то только если вы сразу вставите другого оператора то телефон будет заблокирован. А так все анлок
-
So they can just use your name (luzhik) to check in before 11:00 for free. if they come after it will be $10
-
Даже если он заблокирован то это дело 5 минут
-
Нет. Если вы покупаете телефон группы компаний Белл активировать телефон нужно с симкой этой же компании. Потом можно менять
-
Ford focus Очень хороший автомобиль с супер экономичным двигателем 2.0 Автомобиль чистый снаружи и внутри Замена масла Замена тормозных колодок Беги и гони Цена 7500$ 🏳️ пробег 188000 км причина продажи: нужна машина побольше🚨 🔈 если в живете на NE , могу сам к вам .
-
Доброго дня , я шукаю Роботу в сфері гастрономії ( помічник кухаря , кухар, піцермєн, помічник бармена) . Досвід роботи на кухні 4 роки , пройшов шлях від помічника до шефа кухні в італійському ресторані в Польщі . Буду вдячний за допомогу !!
-
Доброго дня ! Шукаю житло тимчасове(кімната) та постійне (1 чи 2 кімнатна квартира) . Можу заїхати хоч сьогодні 😉
-
Привіт всім , може хто знає який банк може відкрити кредитну картку без постійної адреси ?
-
Дякую
-
Не. Мы про public lands, которые не нац или пров парки. www.alberta.ca/public-lands-camping-pass.aspx
-
Стільки питань… цікаво навіщо?)
-
Не хвилюйтеся він не кусається
-
Ви про це?
-
Там пробел А какое такое снаряжение нельзя купить тут? 🤔
-
Зберігаю, дякую. Скоро сезон відкриваємо. Чекаємо снарягу з України і в дорогу)