UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Гайз є тут хтось хто у Бріджі живе? Є питання стосовно дострокового розривання контракту з ними, напишіть у приватні повідомлення пліз
-
Доброго дня. Хто знає де можна купити свіжий хрін на Паску. І чи взагалі реально його знайти?
-
April's Fool :-)
-
Добрий день ,шукаю роботу ,а любій сфері ,завод ,чи стройка ,англійським володію не дуже добре ,мені 19 років ,я фізично сильний ,любі варіанти пишіть будь ласка в ЛС ,завжди відповім,дуже терміново потрібна робота
-
На кухню поваром
-
Всім привіт , Хто прилітає в Калгарі, або можливо комусь треба з 11-15 квітня є вільне місце в апартаментах для 2 осіб. Точніше я віддаю свою резервацію (скасувати її не можна), оскільки знайшла житло. Зараз ціна 360 $ + 70 $ податок, я віддаю за 280 $. Кому цікаво, пишіть
-
Рубрика "стремные вопросы". Доброго дня пани та панове, вопрос: у меня в Украине осталось все нажитое непосильным трудом цифровое добро: 500 гигабайт фотографий, музыки итд на жёстком диске. Если попросить кого-то привезти, не будет ли на границе вопросов, мол какого везёте жесткий диск итд итп. Вопрос для перестраховки. Заранее спасибо
-
С любой другой карты, не обязательно канадской