UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тут дешевле и выбор больше
-
Daily Fresh Produce (587) 971-6337 maps.app.goo.gl/bixiZ7gnM6RVNdce6
-
Мы сняли на месяц на arnb2nb на юге, классный дом и р-н, далее будем искать постоянный сьем, но если вы ничего не бронировали заранее и некуда ехать спросите волонтеров ( 17 кабинет ) как пройдите ворк Пермит
-
Оу, клас, дякую 😍
-
Всім привіт! Потрібна робота, прилітають 3 січня вечером! Будівництво( гіпсокартон, стяжка, покраска, сантехніка кухня і ванна, покраска, плитка на клей), водій категорії Б, їду сам один. Хочу підзаробити і привезти сім'ю( жінка і троє дітей)... Мені 30 років, бистро вчусь, якщо нова діяльність, відповідальний, без алкогольної чи нарко залежності... Буду дуже радий за допому, так як лечу з 500$
-
Прилетели вчера в Калгари, ждали около часа с небольшим 0 вопросов все выдали пожелали хорошего дня
-
Я прилетел 7 декабря и офицер вообще ничего не спрашивал кроме того, если тут украинцы и что б дали свои паспорта, после этого ждал минут 20 и нам (около 20 человек) выдали пермит
-
Нужен год работы на канадского работодателя (чтобы собственники местные были на 66% и выше) и конторе было больше 2х лет. Есть пейрольные конторы, которые выступают как прослойки/субподряд. Но все равно все это нужно индивидуально обсуждать с иммиграционным консультантом
-
Це був Халіфакс, декілька днів тому
-
Це супер, але в мене був такий досвід
-
Без вариантов, есть программы по бизнесу но там нужны инвестиции от 500 000 CAD
-
Супер, красно дякую вам за відповідь)
-
Вибачте, а що відповідати? Якщо я скажу що з ціллю працювати, пожити і подивитися країну мінімум на рік, а далі як кажуть: як карта ляже, нормально буде?
-
Якщо що що, то скористайтеся Гугл перекладачем і це буде ок для них
-
По суті навіть з поганим англійським все зрозумієте
-
Там все дуже просто. Вони тебе запитують з якою цілю ти прилетів, скільки часу хочеш залишатись. Також ворк перміт повині видати на три роки
-
Підкажіть, будь-ласка, як проходить розмова в аеропорту з офіцером, якщо англійський середнього рівня? Наче розумієш, а відповісти важко без практики 🤪 Чи можна попросити перекладача? І чи впливає це на рішення офіцера впускати в країну чи ні, чи зараз всі проходять без проблем?)