UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, чи знає скільки тут коштує послуги стоматологів та чи є наші стоматологі?
-
Доброго дня. Хто може підказати художні школи для дитини 12 років, в ідеалі якщо є поєднання живопису і розпису по тканині, пошиття іграшок. Підійдуть заняття як англійською так і українською.
-
Всем привет! В связи с переездом продаем свой family car - Ford Edge 2013. Пробег: 251 тыс км, черного цвета, бензин, автомат. Комплектация автомобиля: • Кондиционер • Круиз-контроль • Камера заднего вида + задний парк ассист • Электростеклоподъемники • Электропривод зеркал • Подогрев передних сидений • CD/MP3-проигрыватель • Панорамная крыша • Кожаные сиденья Автомобиль в отличном техническом состоянии, без каких либо проблем, ничего покупать/менять - не нужно. ТО проводилось 1000 км назад. Обслуживалось регулярно у официалов, без ДТП, не бита градом, лобовое стекло - целое. Покупалось у коренной канадской семьи, которая обслуживала авто по регламенту. Продажа в связи с переездом. Цена: 12500 CAD, больше фото - пишите в личку
-
А можна вам написати в особисті?)
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна консультація щодо найвигідніших тарифів операторів, або ж хтось хоче змінити свій тариф - можу з цим допомогти, я працюю у wow mobile (market mall). Також, якщо хтось хоче розпочати свою кредитну історію (взяти телефон від оператора в росстрочку) і цікавиться умовами - теж можу консультувати щодо цього. Гарного всім дня🌸
-
Всім привіт) шукаю роботу в будинках пристарілих. Буду вдячна за любу інформацію.
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна консультація щодо найвигідніших тарифів операторів, або ж хтось хоче змінити свій тариф - можу з цим допомогти, я працюю у wow mobile (market mall). Також, якщо хтось хоче розпочати свою кредитну історію (взяти телефон від оператора в росстрочку) і цікавиться умовами - теж можу консультувати щодо цього. Гарного всім дня🌸
-
А взагалі ця компанія знаходиться в промисловій зоні. Тут багато складів, будівельних фірм і т.д. Я думаю буде краще виділити два-три дні і походити по офісах, поспілкуватись з керівництвом, HR. Це значно збільшить ваші шанси працевлаштування ніж просте розсилання резюме зроблених за допомогою AI.
-
Для свіфта потрібен IBAN, рахунок в Сібс зовсім не схожий на IBAN
-
Підкажіть як перевести долари США з карти монобанк (в телефоні) на карту Сібс?
-
Якщо ви захочете взяти телефонна контракт, тариф теж треба буде змінювати
-
Тариф буде збережений за вами до того моменту як ви захочете змінити оператора або тариф