UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@uu_foot
-
@uu_foot
-
Всем здравствуйте! Подскажите пожалуйста, может кто знает, можно ли найти в Калгари косметику altegero? Заранее благодарю за ответ.
-
На мальборо
-
Вільних годин нема тому що їх нема :) слідкуйте за @uucalgary
-
В нас такий самий договір,тільки підписи ,без печаток. При підписанні ми попросили власника ,щоб він нам показав нам хочаб свої права,щоб ми розуміли чи це та людина що в контракті . Власник був здивований і навіть трохи образився, але поїхав додому і привіз всі свої документи і на будинок також
-
Так це азер. Там є нок для різних сейлз. 64101 наприклад
-
Зараз прохожу. Дуже інформативно і детально. Багато практики. Якщо володієте англійською, це саме те що потрібно, аби розумітися на канадському ринку праці, і як шукати роботу, і складати резюме. Але зважте, що курс буде як робота - пропускати заняття не можна.
-
Там є обмеження до ріелторів, там інший нок
-
В европеан дели есть вобла
-
Даже страшно что-то спрашивать
-
сім привіт, у мене питання щодо отримання статусу PR. Зараз я живу в Квебеку і планую незабаром переїхати до Калгарі (у червні виповниться рік моєї роботи на повний робочий день у Квебеку). Чи потрібно додатково пропрацювати один рік в Альберті, а потім подати заявку на PR, чи я можу подати заявку відразу після прибуття в Альберту (якщо у мене є пропозиція роботи на повний робочий день на ту саму посаду, що й у Квебеку)
-
Так