UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Есть очень серьёзный вопрос к знающим 😁 Как в английском языке пишется словосочетание «образ жизни» - lifestyle? Вместе - «lifestyle» или раздельно «life style»? Или оба варианта верны и почему так?
-
это пожелание владельца, не нравиться можно сидеть дальше без работы. в любой стране 80% официантов женщины толтко наши люди пожизни недовольны, нет работы плохо, есть работа тоже плозо потому что не ткая как зотелось бы. значит вам не так нужна работа как вы думаете. А если вы просто лишь бы сказать и погонять волны в тазике то для этого есть другой чат.
-
Доброго часу! Підкажіть де в Калгарі здати тест на визначення рівня англійської безкоштовно?
-
Доброго вечора, ми з чоловіком и нашим 7 річним сином терміново шукаємо житло в цих районах Mahogany Auburn Bay Seton Cranston Legacy Academy Chaparral Copperfield New Brighton Чоловік вже має постійну роботу! Можливо хтось з'їзджає або біля вас здаються 2 бедрумні апартаменты напишіть мені будь ласка в особисті. Буду дуже вдячна!!!!!
-
Так. У мене були вже ці файли, оскільки частина цих документів була у заявці на саму візу. Я приєднала лише work permit. У чому проблема? І чесно після вашого повідомлення, я двічі подумаю наступного разу чи відписувати на інші питання….бо відписуєш, щоб людина зрозуміла з чого хоч почати, а людина, яка пошуком у гуглі не хоче скористатися, ще кучу гівна виллє на тебе. Щиро дякую, щоб вам в житті зустрічалися такі люди, як ви.💙💛🤗