UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер. Подозрение (моё родительское) на перелом пальца руки. Ребёнку 13 лет. Я почитала тут пишут что в любой госпиталь. Так как это ребёнок,то все равно любой или нет? Спасибо
-
Вам щось відповіли? Така сама ситуація
-
Стоп срач, последнее китайское
-
так в Украине их делают мужчины)
-
Stanley хороші термоси, юзав такі вдома
-
1423 Colborne Cres SW Калгари AB T2T 0R4 Канада
-
О,сочувствую ((выздоравливайте
-
Я знаю одно - много людей месяцами ищут роботу и уезжают домой, и какие бы принципиальные все не были, кушать что-то нужно. Это сложная страна, любая помощь appreciate
-
,локацію будь ласка
-
Дальше ро
-
Для тих в кого, ще є якісь сумніви, що в Канаді всі такі правильні і все так як пише в Інтернеті, про рівність і тому подібне, то в мене для вас погані новини. Канаді неймовірно розповсюджене «кумівство». Шанс знайти роботу , квартиру, чи ще будь що від звичайної маленької рекомендації власнику від знайомого вас відразу піднімає ваші шанси чуть не на 100%. Те саме з роботою. Досить жити і уявляти, що тут немає дискримінації і тому подібного. Вона засуджується в публічному просторі, але в непублічному розповсюдженна дуже сильно. Якщо роботодавець хоче на роботу дівчину 20-30, то можете скільки завгодно розриватися про рівність чи ще щось, він просто не візьме на роботу якщо ви не підходите і крапка. Тому досить жити наративах які існують в публічному житті, а в реальному все трошки по іншому, хочете ви того чи ні.
-
Вьі видите прекрасно что я пощу, все постьі с соблюдением закона, без дискриминации. Но почему то, я все больше вижу желания и не понимания со стороньі людей, что не нужно пьітаться обмануть закон, вас таких тут раскусьівали на раз. Но повторюсь, из за такого поаедения пострадаем все кто ассоциируется с Украиной. А руснявой диаспоре, єто вообще на руку будет.
-
Скорее всего нет, возможно другие районы Калгари будет