UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В интернете кто-то неправ!!
-
Доброго вечора/дня евалюація не залежить де ви знаходитесь. Зареєструйтеся в WES. Заповнити аплікацію. Скачати заявку тамзаповнити її. Оплатити послугу. Потім Вам присвоіться номер. І з цими даними потрібно йти на сайт еник (апостіль) і там теж заповнювати заявку і завантажувати документи. Їх подивляться і скажуть що ще потрібно, обов’язково замовте переклади. Після оплати. 10 робочих днів підготовка документів і 10 днів підготовка перекладів. І потім вони самі все відправляють в WES автоматично. А оригінали вишлють на адресу, яку ви вуажете в заявці. У мене WES перевірив диплом за тиждень.
-
Здається в лютому був останній "розіграш" безкоштовних квитків, про продовження програми інформації не було..
-
Добрый день, есть ли тут универсальные парикмахеры(мужские, женские, детскиестрижки)?
-
О, у меня в фб ленте тоже давеча писали, что следы от самолётов это хим трейлы (даже фото приложили с вопросом "как вам качество воздуха сегодня?") , которые содержат токсичные вещества, ковид и еще хз что. А в комментах подтянулись люди предостерегающие от 5g вышек, которые, как я поняла, тоже с этими трейлами тесно связаны. Я восхитилась силой разума и поехала кататься на велике - дышать токсичными веществами, болезнями и в целом депопулизироваться
-
Тааааак, подивимося що там у нас сьогодні є цікавого: 13:00 Екскурсія по центральній бібліотеці Екскурсія по центральній бібліотеці разом з гідом. Буде проводитись українською мовою
-
Всім привіт, хто знає як з України закинути 5000 € в Канаду