UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
треба дивитись склад, якщо там є vinegar, то буде «нє то»
-
Если есть активные подписки типа Ютуба, то нужно их сначала отключить, иначе не сможете изменить регион
-
З України суму більше ніж 12.500 ти не знімеш
-
Але я точно не знаю як саме це працює
-
Там є ліміт
-
Можно сразу в WES) Но WES вас все равно отправит на апостиль, делать подтверждение в мин.образования. На апостиле нет смысла заходить отдельно регистрироваться, регистрация на апостиле это шаг 2, после регистрации на WES, откуда вам будет отправлена ссылка с номером вашей регистрации на WES, для регистрации в апостиль. WES требует подтверждения вашего диплома в министерстве образования, которое делает апостиль. Зайдите на сайт WES, там процедура расписана и есть инструкции и ответы на вопросы. Для номинации на PR нужен WES, для оформления PR попросят копии с переводами.
-
Ні трампа не люблять. 😂 В нас навіть був приклад ( як його хз пропустили) по Organizational Behaviour типо ось погана культура компанії, типо цінності, рівень токсичності, непотізм, фейверетізм, але не поспориш, з таким мудаком як він я б не хотіла працювати.
-
Бееее🤮. Знаю знаю. Тому і живу в Алберті. Але я набагато більш згодна з консерваторами ніж з ліберами, і за цього мене декілька викладачів ну як то сказати.... Трох шеймили чи що😁, але спробували б мене вони мене дискримінувати по політ позициї, ага. В колледжі в основному викладають більш лівонаправленні люди, я б сказала ( суб'єктивне спостереження).
-
Влітку планую поіздку машиною до друзів, може цікаво буде 😊
-
А загалом що я обожнюю в Канаді, я не згодна з позиієєй викладача, але він супер спеіаліст і за це його поважаю, він знає мою позицію і я знаю його і всеодно співпрацюємо. Не завжди звичайно все ідеально, але щоб дискутувати треба думати і давати агрументи, а не сил вирішувати, як пост совок звик.
-
Ребят, хорош, надоело, честно