UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю. Друзі, не можу знайти роботу вже два місяці. Може хто чимось допоможе? Бо залишуся на дворі скоро. Я був знайшов роботу в перший тиждень пошуку (касир в магазині алкоголю) але відмовився бо дуже далеко було і то була помилка. З тих пір не везе. Англійська в мене добра, маю досвід в продажах, як продавець, як касир, трохи в ресторанах. Але готовий зараз хочь посуд мити, хоч хаускіпкром бути. Що завгодно. Буду дуже вдячний
-
Всем привет !) подскажите пожалуйста , может кто-то сталкивался Звонит девушка с Ванкувера и говорит что у нее когда-то был мой номер , и на него привязана страница в инстаграм Ей заблокировали инстаграм и она просит перейти меня по ссылке , чтобы она его разблокировала Имя пользователя она скинула , но там 0 публикаций . Можно ли это делать или какой-то развод ?
-
тут десь продається звичайний сир(творог) ? не катишки і не маннокисільна мазня
-
Seamstress Job Hi , l am looking for a some one to join my team,who has experience over 5 years in tailoring garments, for men and women, who is responsible and focused on quality work. Me and my team are willing yo have patience and give her /him to show how we do things and olso to work together, my shop is Westhills Town Centre S W , olso is important to know that l need to know how much she knows, before we can decide what will be the staring point for pay , l can do full time or part time,also very important is this position will be long term. Please send resumes to [email protected] Робота - Вакансія Швачка Привіт, я шукаю в свою команду людину з досвідом роботи понад 5 років у пошитті чоловічого та жіночого одягу, відповідальну та націлену на якісну роботу. Ми з моєю командою бажаємо набратися терпіння та дати їй/йому показати, як ми робимо, а також працювати разом, мій магазин знаходиться в Westhills Town Center SW, також важливо знати, що мені потрібно знати, скільки вона знає, перш ніж ми можемо вирішити, яка буде початкова точка для оплати, я можу працювати повний або неповний робочий день, також дуже важливо, що ця посада буде довгостроковою. Прохання надсилати резюме на адресу [email protected]
-
Доброго вечора☺️ Ми з чоловіком 2 тижні в пошуку житла і поки не знайшли квартиру до 1 травня😞 Тому буду вдячна за будь-яку інформацію та допомогу. Ми молода пара. Я фотограф (користуюсь можливістю реклами для співпраці чи творчих проектів😉) чоловік інженер охоронних сигналізацій. Звичайно, що ще в пошуку роботи, але маємо пасивний дохід, тому проблем з оплатою житла не буде! Дуже спокійні сусіди, полюбляємо тишу. Свою енергію викидаємо на природі 🌳🏃♀️🏞🚴🏻♀️🗻🏂 Без дітей, без тварин. Шукаємо 1бедрум в нових будинках. Бюджет бажаний 1400-1700кад Дякую, що дочитали до кінця😄
-
Central Taps + Food +1 403-984-6200 maps.app.goo.gl/pEYr26TAbMPLDSbd8?g_st=ic - в цьому кафе бачила вивіску про найм