UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Люди писали, что нет у них ничего. Я можу принести Dice Forge, она на 4 тоже
-
А из тех, кто ещё будет кто-то с играми есть (и какими) и кто что принесёт?
-
А на Терру, крылья и цивилизацию можно 5
-
Кроме злодеев, там трое
-
Собственно нас пока четверо так что пока на любую хватает)))
-
Всем привет, кто-нибудь может порекомендовать нормальную стоматологическую клинику в Калгари? Сходил в Dental at Met и мне хотят напарить 4 коронки ставить, мой стоматолог из Украины посмотря на снимки сказал что там это вообще не нужно. Заранее благодарю.
-
До 13 подождём, кто проголосует и решим...
-
Всі привіт ми сім'я з 5 чоловік переїжджає до нового будинку в якому немає меблі якщо хтось має не потрібно меблі напишіть будь ласка в лс. Дякую
-
Доброго дня! Шукаємо after school район applewood або поряд. Може хтось знає, поділіться будь ласка інформацією
-
Продам iPhone 8, 64Gb, купляла в Україні на Розетці новий в 2018-му році, оригінальний (НЕ РЕФУРБІШД). Максимальна ємність акумулятора 80%. Користувалась ним 1,5 року, потім лежав майже весь час у коробці. В дуже гарному стані, з броньованим склом на екрані, ззаду невеличі подряпинки і одна побільше. Оригінальний чохол віддам безкоштовно, шнур для зарядки додаю. Ціна 250 дол, невеликий торг.
-
Продаю 4 барных стула по 15 $ за каждый . Самовывоз Ковер 30 $ Кровать 2 яростная 200$ Самовывоз Downtown
-
Без
-
Без допа?
-
Ооо, она классная, бери
-
А так можна?😅
-
Всім привіт А де можна змінити категорію на Fair Entry,щоб купити проїздий за 6 долларів?) Вже отримали health card та benefits
-
Це можливо чи ні?