UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім, друзі скажіть будьласка хто в часних секторах в Калгарі живе. Куди ви діваєте гілля з дерев та кущів які обробляєте. Бо в нас є контейнер але він малий і туди великі гілки не поміщаються. Що робити? 😮💨😮💨😮💨 я так їх ди зими буду викидати по одній😭🤓
-
Хороший вопрос:-)
-
Дайте точную геолокацию, пожалста
-
О, спасибо
-
Мабуть тут t.me/uucalgary/85
-
На сайте бенефитов альберты описаны случаи, которые они покрывают. Можно позвонить им и спросить про ваш конкретный случай
-
В fido app можно подивитися рахунок, там всі витрати є. Коли ми приїхали, безкоштовно не підключали, рахунок був з оплатою за підключення.
-
Де я хоч раз написав, що «Канада погана» чи навпаки? Ви собі це самі придумали? Я лише хочу повернути людей таких як ви до реальності. А то ви дуже все ідеалізуєте чим повністю спотворюєте реальність. Не потрібно ідеалізувати, тому що в Канаді як в будь якій країні дуже і дуже багато своїх особливостей. Канада, не погана і Канада добра. Просто треба адаптовуватися під систему. А систему тут така, чим більше хороших знайомих тим більше в тебе можливостей. Немає хороших знайомих? Значить ти завжди в кінці будь якого списку
-
На мій смак як переварений рідкий сироп. Візьміть маленьку пляшечку. В крайньому випадку у випічку піде.