UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Думаю проституция это не самая древняя профессия) а одна из древних. Услуги предоставляются в обмен на что-то, а значит условный охотник который поймал дич, уже древнее) Выбор между гнуть спину на стройке и торговать жопой... Ну выбор для меня очевиден)
-
Якщо життя довело до межі, де залишилося вибирати тільки між будовою і здавати своє тіло в сексуальну оренду - то це дуже запущений випадок Але не всі на будовах будуть інвалідами (звідки взагалі ций стереотип, на будь якій продукції можна бути не гіршим інвалідом), тому well Дивний приклад для порівняння, ставити одне та інше в одній лінії
-
А яка там потрібна?
-
Быстро 😎
-
Темы чата: - все бабы стервы - как найти бабу
-
Доброго всім ранку. Питання по AB Opportunity Stream. Я працюю в компанії, яка має підрозділи по всій Канаді. Але, як я зрозуміла, зареєстрована вона в Квебеці (на пей-сліпах та їх сайті Монреальська адреса). При цьому в контракті вказана фактична адреса в Калгарі, де я працюю, податки також платяться в Альберту. Може хтось підкаже, чи підійде ця робота для pr?
-
Сдавали 25/02 вместе с мужем. Мне 03/03 пришёл запрос паспорта, ему до сих пор ждём… Кто-то и по полгода ждёт.
-
Дякую,.вже купив в Canadian tire по знижкам дуже гарні комплекти.
-
на мою думку мінімум до березня 24 допомога буде активна
-
практично - краще копнути глибше
-
теоретично так
-
О, у меня тоже подруга развелась через 1.5 года в канаде с мужем, с которым прожила 15 лет. Но там, как раз, наоборот - от миллионера ушла к совершенно простому челу (не канадцу). Могу я это тоже статистикой считать? 🤔
-
Виходить до березня 25-го року бенефіти? Це ж і є ця допомога у розмірі 3К? Не зовсім розумію що саме мається на увазі..(
-
Дякую за інфу!