UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я ещё не знаю, буду ли. Планы меняются, как погода
-
Мы вышли в 10, пошел дождь, вернулись. Щас снова идём)
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка якщо на Ворк перміті пише провінція Онтаріо а прилетіли живемо і працюємо в Альберті чи це може створити в майбутньому проблеми з PR? Дякую
-
Супругу выгуливаю, а то она после операции полтора месяца дома сидела:-/
-
Всім привіт. На 1 червня звільняється 1 бедрум квартира. 1500$+комуналка, парковка безкоштовна. Квартира нова та мебльвана (ми перші хто заселився, прожили 3 місяці). Мінімальний термін оренди 3 місяці, а не рік як зазвичай (далі продовжуєте по місячно якщо бажаєте) Квартира знаходиться в північній частині Калгарі, тому без авто жити не зручно.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка стоматолога в Калгарі який може полікувати(запломбувати) зуб по бенефітах Вилетіла пломба не хочемо затягувати з цим Є тут хтось хто по Alberta Health card і Benefits card лікували зуби? Вдячні за пораду і допомогу
-
Кто чем пользуется что бы деньги отправлять в Украину в Европу ?
-
Привіт. Мені 30років Шукаю роботу в мебельній сфері. Досвід є…в Україні виготовляв меблі на замовлення. Роботу знаю добре, тому б хотів працювати в цій сфері. Хто що може підказати ? Цікавить скільки можна заробляти. І наскільки це актуальна професія тут. Дякую
-
Всім привіт!!! Не підкажете на рахунок алкоголю, чи можна везти? Якщо можно, то як і скільки?
-
Есть информация, что если слишком долгое ожидание, то люди как то связываются с теми кто обрабатывают заявки что бы ускорить процесс. Особенно хорошо работает, если есть уважительная причина.
-
Надо 4к грн
-
А знайома отримала візу з приміткою «дали, тільки тому що ви нам написали листа»?)
-
Офигеть 😨
-
Каждую неделю отсюда уже звоню в Оттаву - «да, заявку вашу видим, все у вас хорошо с документами, просто ждите. Сколько? Не могу сказать»
-
Знакомой помогло, тут как повезет, если офисного клерка достать, может быть только хуже 😆