UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Це мені на другій співбесіді дали, вже за столиком)
-
Якщо вас додатково не відправили на другу співбесіду за столик, тоді відправте своє резюме по адресу на флаєрі і шукайте дальше роботу бо мало сумніваюсь що передзвонять , всім хто не підійшов давали ці флаєра для подачі резюме.
-
Тут потрібні ще максимум 2 чоловіка. Робота не легка, прокладати систему для поливу рослин. Оплата не мінімальна. За повною інформацією дзвоніть роботодавцю
-
www.canada. ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
Так, сейчас куплю у чувака Eldritch Horror.
-
Miller Immigration Law Firm (587) 392-5199
-
В Маршале никому не давали флаера все кто выходил из кабинета все просто уходили тоже ничего не понятно
-
Мне менеджер сказала что помимо сегодняшнего интервью нужно обязательно подать заявку на их сайте. Следующую неделю они будут разгребать все резюме и заявки.
-
Доброй вечір .Можу вам бути у пригоді!Я педагог за освітою .Працювала з дітками дошкільного віку 8 років в Україні .
-
Ребятки информация для курящих , в наличии сигареты 45 CAD блок (10 шт) . Пишите в личку.
-
Ребятки информация для курящих , в наличии сигареты 45 CAD блок (10 шт) . Пишите в личку.
-
Головне не плекайте надій, а продовжуйте шукати. І радив б себе поважати, якщо Вам пропонують важку роботу за 15 баксів.