UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Как только смогу - обязательно
-
Чи знає хтось україномовного чи російськомовного фізіотерапевта, потрібна допомога в відновленні зламаної ноги в двох місцях.
-
Дорогие друзья! Я хочу пригласить вас на незабываемый вечер в уютном месте, где мы сможем насладиться игрой в покер. Вас будут ждать карты, фишки, удобные стулья и шикарный стол, на котором мы сможем разыграть захватывающие партии. Собираться будем во вторник вечером, в 19:00 и не забудьте взять с собой свой лучший покерный фейс! Надеюсь что наша встреча будет настоящим покерным марафоном, который запомнится нам надолго. Кому интересно, пишите в личку!
-
Доброго дня, підкажіть, можливо у когось була схожа ситуація. Дві неділі тому пройшли з донькою мед. огляд, так як доньці виповнилося 12 років, вона здавала флюрографію, сьогодні прийшла смс, щоб донька повторно прийшла на прийом..
-
В мене було. Якщо все ОК, то лікарі з вами не зв'язуються. Пройшли і пройшли. Можливо, щось не так з аналізом крові або рентгеном. Але я би не хвилювалась дуже на Вашому місці, бо вони також помиляються.
-
Безкоштовно Матрас розміру сінгл В хорошому стані, тільки є декілька плям