UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А багато хто українців допомогав, і лобіював той самий КУАЕТ. Та одна знайома, вирішила теж принизити мою подругу, яка в клінінгу працює, і швирнула їй гроші і сказала помити унітаз, так от коли той знадобилась допомога добре що у рожу не плюнули, а я так хотіла щоб та так зробила. ( якщо б заплатила штраф, але того вартувало) Так от не буває поганих/законних професій, дякую особливо клінерам які прибирають! Бо це важко, і це не для кожного, бо я наприклад свиня не можу такого робити. І так я також мила унітази в тому ж Тім Хортонсі не вважаю що це соромно. Тому ще раз принизити, і типо пожартувати невдалось.
-
Прилично для дома где идет ремонт, не работает бассейн и воду постоянно отключают 😳
-
Терру играем сегодня? Брать?
-
Во нафлудили то
-
Я только опоздаю, наверное, работаю полдня. Но приду
-
Можна пізніше написати на адресу [email protected] або зателефонувати 1-877-644-9992 і повідомити нову адресу
-
привіт всім чи є тут криптани ? добавлю в групу буде цікавіше
-
-
У Калгарійському Eastside Dodge зараз шикарні знижки для українців - -25% на Ram 1500 і 0% інтересу банку на Град Черокі. Познайомилась з українцем Олександром там, дуже класно все розповів та допоміг знайти шикарне авто за мінімальну оплату раз у місяць. Фінансування для українців без кредитної історії роблять БЕЗ ПРОБЛЕМ ! ( я тут 2 місяці всього, це було головним для мене) . Є нові і вживані авто , ми брали новий рем зі знижкою. Можна поміняти свою машину на нову з доплатою чи з фінансуванням. Сашу прям безкінечно раджу, старається вибити найкращі ціни у своїх менеджерів і допомогти! Знаходиться Додж зразу біля центру ньюкамерів ( ТЦ мальборо) . Запитайте на рецепції його або напишіть у вайбер, зателефонуйте. І не забудьте попросити у нього карточку на реферальну систему якщо вашим друзям треба машина теж, дає за кожного 50$ 👋🏻😁
-
Я ужас беру anyway:-) А Влад вроде Дюну хотел принести