UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В моєї подруги так само списалася велика сума грошей за ніч 4 транзакціями , тільки з картки Приват (причому кошти були кредитні). Банк розвів руками, так ще й відсотки тепер платити за гроші, якими не користувалася.
-
Ціна ??? Карфакс ???
-
Завжди вважав, що то в мене проблема з уважністю, але питання в цьому чаті дуже підвищують самооцінку та впевненність в успіху)
-
У мене також в кредитні. Але монобанк сказав що вони також оформили заявку на повернення від apple, але наче самому вдалося вирішити питання.
-
🔔 *Візовий центр Канади в м. Київ, відновлює роботу з 29 травня 2023 року.* ❗️Змінюється місце розташування візового центру ✅️Здача біометричних даних тільки за попередніми записом. ✅️Записатися на прийом для здачі біометричних даних за новою адресою можна починаючи з 23 травня 2023 року. 🔔Нагадуємо: у візових центрах Канади м.Львів та м.Київ, можна здати тільки біометричні дані. *Вклейка візи і надалі можлива тільки у візових центрах за кордоном.*
-
Спасибо большое, я это знаю, просто хочу купить сразу через приложение авиакомпании с багажом, выбором мест и ТД☺️
-
Всім привіт, шукаю роботу. Є великий досвід на складі, а саме як «forklift operator», також доволі великий досвід присутній в сфері, яка спеціалізується на роботах біля будинків, а саме: все що пов‘язано з травою(сервіс, можу і вмію чітко класти траву(з так званих «рулонів»), травник сіяний, пілігнація і ще багато іншого), також системи які займаються поливанням безпосередньо трави, рослин. Саджання дерев, рослин, і де багато всякого пов‘язано безпосередньо з територіями прилеглими до будинків. Також присутній великий досвід, як водій, на різних типах транспорту Англійська А2-В1 Фізичної роботи не боюсь, голова ніби теж на плечах😄 Буду вельми вдячний за будь яку інформацію.
-
Дівочі черевички Zara. Стан 8/10. Розмір 23. Ціна 20cad.
-
Ок. Сейчас отвечу
-
в пп написав півтори години назад
-
Это круто, но времени будет чуть больше месяца
-
Ну на тот рейс который мы присмотрели, к сожалению нету такой возможности, очень жаль)