UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Donation center на період святкових днів працювати не буде! Останній робочий день був 17.12.2022. Наші двері знову будуть відчинені 14.01.2023. Якщо вам потрібна інформаційна підтримка, то завітайте до нашого сайту! uucalgary.com/ Гарних свят!
-
Спасибо)
-
Прям босиком или в шлепках?
-
В квартирі тепло. При -11 на вулиці виключене опалення. При -20 -30 включаю,в вітальні 23 тепла,в спальні холодніше,десь 20,бо вікна пропускають,але я люблю свіжість. Коли ми в селі казали ,що нам холодно, дідуля з діловим виглядом дивитися на термометр і виносив вердикт: 18 тепла - найкраща температура 😁. В селі завжди спали під перинами,в місті відігрівалися, а тепер я сама як мій дід,в +22 мені спати некомфортно.
-
Да, все ваши данные, в том числе и активность, будет храниться на сервере далеко от вас, и в случае чего, западные спецслужбы одним обращением могут получить абсолютно всю информацию Работает вроде в рамках этакого «союза» в этой сфере, там и канада, и куча стран ес(кстати не все), но что-то мне подсказывает при особом желании спецслужбы получат все, что их интересует
-
Зимою чомусь не літає
-
Тільки 3
-
мені подобається скайсканер. Можна виставити цілу країну і на весь місяць. Наприклад, Чехія-Канада січень
-
дотстаточно днс резолва домена и последующего повторного резолва / обращения к конкретной ссылке (видеофайлу например). для этого не нужно анализировать трафик, и тем более его хранить. и обычный впн тут не поможет если он отдельно не сконфигурирован под подобные штуки
-
кто вам сказал что GDPR что-то запрещает? он регулирует и назначает ответственных, не более