UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
не сижу на диетах, не люблю себя в чем-то ограничивать 😛
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, хто якою поштою відправляв посилки з Польщі до Калгарі? Яка +- ціна виходила за посилку? Та чи треба ще в Канаді платили за розмитнення, та ще якісь збори? Дякую всім за відповіді!
-
Нажаль книжечкою в дію не підтягується (((( В самій дії в відео інструкції про це теж квжуть.
-
Я телусом дуже на задоволена,але обіцяють в п'ятницю добавити швидкості,бо провели нову лінію
-
Я думают ответ на Ваш вопрос в этом абзаце.
-
31 тысяча в Альберте, по состоянию на апрель. As of April 13 2023, Alberta Health registration numbers indicate that 31,000 Ukrainians have registered with Alberta Health across 194 communities.
-
Вітаю! Поділіться будь ласка контактами іміграційного консультанта. Якщо коротко. Я маю В-1 канадську візу з 2019, в співпрацюю з кліентом з Торонто віддаленно з того часу. Наразі маю захист в Польщі. Цікавлять деякі питання по імміграції. Дякую
-
Привіт .!!!! Хто підкаже , для піара потрібна довідка про несудимість , який термін дії і чи можна перед відʼїздом її зробити ( чи буде дійсна на час подавання док ) ??? Всім дякую ..!!!!
-
Були тільки в Україні , але мені казали що термін дії довідки про несудимість пів року ..!!!!
-
А з цёго місця можна детальніше, які гонки, ілігал чи лігал в Рокі маунтіе чи де інде?🤓🧐