UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Судя по всему у вас и атестат школьный недействительный.Вот как с ним поступать,это ,во-1. ? Во- вторых , обучение в колледже дорогое. От 15000 дол ,если я не ошибаюсь. Поэтому сможете ли вы выучиться в колледже - не понятно. Получить PR можно на основании работы full тайм год, но при подачи на PR требуют атестат хотя бы. И то не знаю пройдут ли люди по ПР только с атестатом,если выбирают лучших из лучших.
-
4 $ з молдови гречка, FreshCO
-
-
Теж так працював. Сін номер при прийомі це норм
-
Ну незнаю на пачках пише шо в молдові зроблено
-
А подскажите, пожалуйста, если разбираетесь в таких вопросах) Муж нашёл работу, предоставил работодателю фото паспорта и SIN номер, но сам контракт в глаза не видел 🤷♀️. З/п получает на карту. Всё ли ок? Или нужно просить какую-то бумагу у работодателя?
-
То перловка з молдови стояла там
-
Я помилився там пише шо в китаї. Ну можливо ви праві на рахунок того. Спорити не буду бо незнаю
-
Брали очень неплохое в Т&Т. Выше скинула фото с его названием и видом на витрине, а второе фото уже засоленного. Получилось довольно вкусно) Натерли солью и черным перцем и оставили на несколько часов при комнатной температуре, потом еще сутки в холодильнике, потом в морозилку уже закинули. Просолилось нормально.
-
easyJet+WestJet (саме через сайт easyJet), але залежить від міста, можливо Ваших там не буде, бо Easyjet не літає туди. Або Dublin + Ryanair по Європі, Калгарі-Дублін баксів 350 було багато дат, Easyjet+WestJet 500-600 з Європи в Калгарі були дати, різні міста (1 пересадка в Калгарі буде). Всі ціни кінець літа, вересень
-
Продам миючий пилосос Hoover в звязку з переїздом, мало уживаний. Ціна 60 доларів, новий 130 в Walmart
-
Диван в хорошем состоянии. Деревянные ножки съемные. 100$. Самовывоз Bankview
-
Всім доброго дня! Вирішила написати про місце, де працюю. flip-factory.com FLIP FACTORY - це спортивний комплекс для дітей різного віку, де проходять заняття з гімнастики, паркуру, циркових жанрів (полотна, кільця, трапеції). Для маленьких діток заняття у вигляді гри-квесту. Також є заняття для малюків до 3х років разом з батьками) Вартість занять в середньому становить 15-20 cad, дивлячись який напрямок. Також у нас буде проходити літній СПОРТИВНИЙ ТАБІР упродовж липня-серпня з 9.00-16.00, вартість: Тиждень - 345 cad Місяць - 1380 cad Харчування - 2 рази снек, 1 раз обід. Before care 7.30 - 9.00 і after care 16.00- 17.30 Звертайтесь, будь ласка, до Ashly за деталями на емейл: [email protected] на англ мові, або до мене - якщо якоюсь інфо не володію, то уточню і відповім. Всі тренери говорять англійською, але я і ще один україномовний тренер працюємо у Вт,Ср,Чт і в Сб. Під час літнього табору будемо працювати кожен день. Будем раді бачити та розвивати ваших діток у нас на заняттях!
-
Не жесткое получилось? Мы похожее на это солили получилось очень жёсткое