UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, підкажіть буль ласка де можна поміняти найвигідніше $ usd на cad?
-
Уважаемые участники группы! Очень нужен совет. Дело в том, что у меня сложилась такая ситуация, когда заполняли анкету по CUAET (не я заполняла, от моего имени), то не указали мою работу в госслужбе за последние 10 лет, а указали из моей трудовой книжки мою ранюю работу. Я об этом узнала только тогда, когда заявка была одобрена, ну вобщем, гораздо позднее. Вопрос, если при подаче заявки на PR я укажу то, что нужно было указать, у меня будут проблемы с этим? Как быть в этой ситуации? Заранее благодарю за ответы и советы!
-
Доброго дня. Таке питання. Я прибула вчора в Калгарі. Купила сім карту фідо. Мені її допомогли в аеропорту активувати. Прийшло купа повідомлень на пошту. Сказали що через 1-2 дні прийде рахунок на пошту (чек) по якому я можу проплатити активацію і потім можу користуватись. І от в чому питання - чи можна якось прискорити це все? тому що роумінг на сім карті з України відсутній а інтернет там де ми зараз проживаємо не дуже… і де сплачувати цей рахунок? Можливо хтось стикався з цим. Дякую за відповідь ❤️
-
Доброго дня. Шукаю підробіток ( миття посуди, підлоги, упаковка, розфасована і т.д ., і т .п. ) . Англійської ще не вивчила , тому шукаю підробіток де можна працювати без знання мови. Можу привести чи відвести дитину у садочок чи школу , можу приглянути за дітками якийсь час . Будь якої праці не боюся та не цураюся. Дякую, якщо хтось відгукнеться.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає де здається житло 1 bedroom, потрібно терміново, можливо десь по сусідству від вас є, дайте знати, дякую!)
-
А ось що пташка наспівала про завтра: 01 Jun 19:00 Циркове шоу Королівський Канадський міжнародний цирк дає феєричне шоу
-
У вас має все бути,і інет ,і зв'язок
-
Від укуса комара може і тиждень бути спухша. Чи є у вас антигістамінова мазь як наш псилобальзам чи феністіл гель?