UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
WISE чудово справляється)
-
по моему главный интерес 17-летнего мальчика подростка это 17-летняя девочка подросток))) но такой подарок не законный 😆
-
Хотите работать в комфорте своего дома? Мы приглашаем вас на удаленную работу, где вы сможете проявить свои таланты. Подробности в личном сообщении.
-
Звичайно! Ось кілька ідей подарунків для друга на його 17-й день народження: 1. Смартфон або аксесуари для телефону: Роздивіться моделі смартфонів, які можуть бути в його бюджеті. Або розгляньте аксесуари, такі як футляри, навушники або портативні зарядні пристрої. 2. Спортивні товари: Якщо ваш друг захоплюється якимось видом спорту, подаруйте йому спортивний інвентар або екіпірування. Наприклад, нові футбольні бутси, баскетбольний м'яч, велосипед або скейтборд. 3. Музичні подарунки: Якщо ваш друг музикант або просто любить слухати музику, подаруйте йому щось пов'язане з його улюбленою музикою. Це можуть бути навушники високої якості, вінілові платівки його улюблених виконавців або новий музичний інструмент, який він бажає вивчити. 4. Книги або журнали: Якщо ваш друг любить читати, подаруйте йому книгу відомого автора або підписку на журнал, який його цікавить. Ви також можете подарувати електронну книгу або аудіокнигу, якщо він використовує електронні пристрої для читання. 5. Подарункові сертифікати: Якщо ви не впевнені, що саме вибрати, подарунковий сертифікат може бути чудовим варіантом. Це дасть вашому другові можливість самостійно обрати те, що йому більше подобається, наприклад, в магазин одягу, книжковий магазин або на кінотеатр. Пам'ятайте, найважливіше - це урахувати інтереси та хобі свого друга. Спробуйте вибрати щось, що відповідає його уподобанням і допоможе йому отримати задоволення від подарунка.
-
Саме цей маршрут 6 годин. Бо був дуже не легкий спуск. Але якщо піднятися і спуститися одним і тим самим маршрутом думаю було б 4
-
Спасибо. Я уже тоже позвонила по какому-то там номеру, указанному в этой форме(я сохранила на всяк случай) и мне сказали тоже самое. Надеюсь, удастся исправить(
-
Також ця квартира буде скоро вільна, з 15 нібито, але потрібно написати лендлорду, може раніше звільниться. Подивитись можна з понеділка. Біля даунтауна www.rentfaster.ca/475957
-
Якщо комусь потрібна квартира в даунтауні 1- бедрумна, є вже на зараз. Я не сдаю, питайте у власника. Це lease takeover. www.facebook.com/marketplace/item/1874715616245513/
-
Скоріш всього ще і 3.5 безкоштовний))
-
Підкажіть хто небудь як замінити поштову адресу Interac e -Transfer??
-
Я себе resurrected взял, поностальгировал)))
-
Доброго дня! Можешь хтось вже стикався з поломкою машини? Евакуатор номер у когось є?
-
Як зберемося - маякну у групі «кемпінг, хайкінг»