UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так
-
Ви можете спілкуватися з нами приватно, щоб отримати додаткову допомогу
-
-
Всім привіт. Хочу спопробувати знайти майбутню сусідку із собакою, яка також планує переїзд у Калгарі восени. У мене маленька собака-метис(6 кг). Можливо хтось, як і я, переживає їхати одна із собакою, можемо об’єднатись на перших етапах в пошуках житла. Я зараз в Київі :)
-
А ось що пташка наспівала про завтра: 04 Jun 10:00 Фестиваль української культури Фестиваль української культури,їжі та творчості для дітей і дорослих 04 Jun 13:00 Циркове шоу Королівський Канадський міжнародний цирк дає феєричне шоу
-
А ось і список цікавостей на сьогодні підвезли: 10:00 Фестиваль української культури Фестиваль української культури,їжі та творчості для дітей і дорослих 16:00 Циркове шоу Королівський Канадський міжнародний цирк дає феєричне шоу
-
Доброго дня, хтось може знає чи є ремонт окулярів в Калгарі?
-
Чем раньше тем лучше. Но щас сезон отпусков. Лучше где то на конец сентября смотреть
-
Привіт. Підкажіть, будь ласка, за який термін краще (дешевше) купувати квитки і приблизно коли ціни піднімаються? За 4 місяці чи раніше? Маршрут ще не прокладав та авіалінії ще не вибирав. Читаю вас, дуже багато нюансів, думаю, коли починати досліджувати питання перельоту )