Всіх, кого цікавить тест, розповідаю - здавала в четвер. Приходите, реєструєтесь, всі проходять в кабінет. Декого одразу брали за listening і speaking, я спочатку робила writing, 3 завдання, одне- просто дещо переписати, друге - коротко відповісти на питання 6-7 речень, останнє - розгорнута відповідь - ессе на задану тему. Всього 30 хв. Після цього мене забрали на speaking і listening, ви в окремому кабінеті з перевіряючим, кілька питань на speaking, потім listening - слухаєте уривки, переказуєте що зрозуміли, відповідаєте на додаткові питання. В кінці ще кілька питань по темі listening. Заняло теж приблизно 30 хв. Далі я повернулась в кабінет, і останній етап - 30 хв на reading. Спочатку кілька дуже легких завдань, далі один невеликий текст + тести до нього, далі ще один, вже більший текст + тести, і ще один досить великий і складний текст + тести. Декому не вистачило 30 хв.на reading. Після цього чекаєте хвилин 10 - 15, і вам кажуть результати, бали, що добре що ні, і що вони вам можуть запропонувати. Вроді все.