UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сьогодні здавали кров для medical check up. Все було безкоштовно. Хоча скрізь читала, що потрібно платити. Здавали в 2681 36 St NE #3, Calgary, AB T1Y 5S3 Чекали десь годину, попередньо не записувались. В тому ж будинку, але інші двері рентген 42,46$, якщо є ХелсКарт то теж безкоштовно. На запис чекали дві години, за цей час здали кров.
-
Українське СТО в Калгарі є? Перевзутися
-
Велике дякую всім за відповіді)
-
Украинский диплом им абсолютно не важен Вроде есть специальные курсы для бухгалтеров, знакомые пробивает, что да как
-
Нажаль, я не CPA. Чи охоче беруть на роботу канадські роботодавці з українським дипломом? Зараз вирішую для себе питання переїзду в Канаду і лячно, що не зможу знайти роботу за фахом.
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, чи був у когось досвід по працевлаштуванню в Канаді бухгалтером? Я працюю більше року дистанційно на американську буккіперську компанію, знаю QBO, QBD, Lightspeed, Bill.com. Цікавить на скільки важко знайти роботу accountant в Канаді. Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Просто ідіть в будь яку лабораторію зі списку акредитованих в живу чергу
-
Розкажіть будь ласка чи є якійсь норм акції в Koodo? Цікавить prepaid. Можна в приват, щоб не загубилося.