UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня. Моему отцу пришел запрос на сдачу паспорта на вклейку (как я понял).Он в возрасте поэтому биометрию ему сдавать не нужно. Но записать на примем в визовый центр можно только по коду из письма на биометрию, которого у него естесственно не было. Вопрос: можно ли в Кишинев в изовый центр прийти без записи и сдать паспорт? может кто делал так? Спасибо
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер і дієтолог-нутріціолог із персональним підходом. Якщо ви хочете змінити свою фігуру, я допоможу досягти бажаних результатів. Я пропоную: - Скинути зайву вагу або набрати м'язову масу 💪 - Прибрати живіт чи накачати сідниці 🍑 Я проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та даю рекомендації 👨💻
-
А куди саме?
-
Якщо ліцензована клініка, яка співпрацює з Канадою, то проблем не має бути.Як і в будь якій іншій країні
-
Безкоштовно . Забрати можна 510 awe SW
-
Теж цікавлюсь цим питанням. Якщо хто може порадити хороших репититорів, для підготовки до CELPIP, будь-ласка, поділіться інформацією.
-
Так, я так собі зробив. Проте я одразу по прильоту в аеропорту при отримані ворк перміту попросив на новий паспорт його оформити. Трошки довше почекав, але все зробили.
-
В ДТ на 17 кажется
-
Тобто, на вклейку надсилали старий, а ворк перміт - робили на новий?!