UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Цієї суботи збираємо банду українців в похід до Mount Saint Piran. Цей івент для тебе, якщо: - тобі 21-40 років; - ти прагнеш знайомств та тобі потрібна компанія молодих, сучасних і веселих українців; - ніхто з учасників не бере з собою дітей; - ти вживаєш алкоголь; - ну і головне - ти не душніла 😅 За подробицями звертайтесь в особисті
-
Сейчас же форма недоступна 🙃
-
Если анкета открыла, то значит и места еще есть. Так как когда заканчивается набор, то и анкету заполнить нельзя
-
Дякую
-
Майже всюди, але бажано мати свій газовий гріль
-
Доброго дня,підскажіть,будь ласка,в яких парках Калгарі можна робити барбекю та чи потрібно резервувати місце заздалегідь?Дякую.
-
Ну не знаю, когда мне пришла ссылка на регистрацию я её скинул знакомому мне пришло сообщение что меня выбрали, а ему нет и я потом спросил у человека который набирает группы почему так вышло, она сказала что после набора лимита она остальные заявки не видит🤷🏻♂️
-
-
Доброго дня, продам ліжко розміру дабл у комплекті з боксом, без матрацу. Ціна 150+доставка. За деталями звертайтесь будь ласка в приват.
-
Так,я чула що з громадян інших країн беруть більші гроші
-
Ааа,ви вказали вік!!! Це не по канадськи. Зараз вас здадуть в поліцію😂
-
Дякую
-
Як вам таке?😳
-
Зараз почнеться файрбан, тож то не на все літо
-
Найгарячіші українські вечірки в Калгарі від GULBA 🍾 Наші заходи організовуються українцями для українців, створюючи величезну спільноту однодумців. 🪩 9.06 з 21:30 до 2:00 - велика GULBA з українськими діджеями та драйвовою музикою🍸 Локація - Rose luxary lounge Адреса - 628 8 Ave SW B, Calgary, AB T2P 1G4 Вхід - 20$, а при оплаті до четверга велкам дрінк у подарунок👌 🔗 Слідкуйте за новинами та оновленнями в наших соц. мережах: Інстаграм - instagram.com/gulba_calgary Телеграм-канал - t.me/gulba_calgary Тут ви зможете такою ознайомитись з звітами з минулих вечірок, придбати квитки на майбутні заходи або ж написати нам свої побажання✨ Ми більше, ніж просто одна вечірка. Наша мета - створити сильне українське ком'юніті в Калгарі, де всі можуть насолоджуватись цікавими для себе заходами❤️🔥 Ми розуміємо, що через страшну ситуацію на Херсонщині зараз далеко не найкращий час, але приміщення оплачене ще 2 тижні назад, тож внести якісь зміни, на жаль, не можливо. Ми все ж проведемо наш захід. Минулі рази ми відправляли на ЗСУ частину від придбаних квитків, в цей раз ми вирішили відправити майже всю залучену суму для постраждалих від підриву ГЕС. Звичайно ж всі звіти ми опублікуємо. Тож не пропустіть можливість провести гарно час і хоч трошки допомогти тим, хто цього наразі потребує🙌