UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Service Canada
-
/notatkysnoba
-
Доброго дня. Планую в липні летіти до Калгарі. Маю досвід більше 7 років роботи на продуктовому складі Biedronka (Польща). Шукаю аналогічну ваканцію. Рівень англійської А1-А2. Пропозицій на сайті вистачає. Та чи складно влаштуватись? Можливо хтось зможе поділитися досвідом?
-
Всем доброе утро) Мы с девушкой 1 августа должны съехать с комнаты где сейчас живем. И ищем комнату на 1 августа. Я работаю, девушка в данный момент нет. Бюджет до 1000 Так же готовы рассмотреть с кем-то на 1 августа жилье на двоих! Писать в лс или 4039260082
-
220 4 Ave SE #150, Calgary, AB T2G 4X3, Канада
-
Мы без записи приходили. В порядке живой очереди. Особо долго не ждали. Особенно если приходить с утра.
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, у кого дітки в 1 класі - з котрої і до котрої заняття у звичайній школі, не католицькій?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, може хтось володіє інформацією! Потрібна робота на складах, бажано може розвантаження морських контейнерів!
-
Тогда скорее всего и я к вам присоединюсь в следующий раз ))
-
DynaLife працює з 6:30 без вихідних.Там черги.Треба приходити зранку за годину до відкриття, займати живу чергу, тоді попадете першими на кров.Режстрація непотрібна, спитають чи ви записивались - відповідаєте ствердно.Вся процедура займає до 1 год.Оплата 50.Ренген без черг і безкоштовно.
-
Я возила свою подругу 3 дня назад. Мы спокойно взяли направление ( предварительно записавшись у иммиграционного врача), я сразу забронировала свободное окно на 1 час дня для сдачи крови ( все документы уже были в системе), мы приехали и сразу все прошли. Так что не очень понимаю тех кто пишет что нужно ждать неделями или огроменные очереди. Если бы сама не столкнулась с этим пару дней назад - не писала бы 😊 Всем удачи. С appointment все быстрее, без очередей , а если еще и на машине, то все можно пройти за полдня ( прием, кровь, рентген)
-
Доброго ранку! Ми в пошуках будинку/Таунхаус 3/4 BD. З серпня/вересня. Якщо може хтось буде зїжджати, або має на увазі будинок, дайте, будь ласка, знати 5879688797 Зараз ми проживаємо в 2 BD, 1 bathroom + гараж і всі комунальні платежі включені (крім вай-фай) за 1600$, поруч з Chinook mall. Оскільки до нас приїхав тато, нам треба більше кімнат. Тому як тільки знайдемо собі варіант, зможемо вам запрошувати свій.
-
Привіт А можна спитати,як ви записалися туди?) Ми пробували,але немає вільних дат Можливо можна подзвонити і записатися?