UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Для мене, як українки немає питань кого любити, думала це і так зрозуміло, що любові до рашистів бути не може, вибачаюсь, що не уточнила Але як на мене коли ми говоримо про ненависть, ми руйнуємо тільки себе Що вам ця ненависть дає? Що вона дає нашій країні? Чим вона допомагає нашим хлопцям? Коли ж ми показуєм як ми любимо своє, стараємось триматись разом, ми допомагаємо собі морально, допомагаєм економіці і захисникам( банально краще себе почуваєш, маєш більше сили на роботу, можеш більше донатити)
-
что такое макдональдс))
-
почему не написать тогда про обьединение? "в такое непростое время мы украинцы должны обьединиться, приходите на пикник". зачем вместо этого использовать именно слова русни 🤷♀️
-
Всем привет )) Сегодня планирую пойти в ночной клуб,может кто-нибудь хочет составить компанию ?
-
мені, але трохи не по темі хотіли, щоб я став страховим агентом по лайф-страхуванню і фін консультантом, хоча на сейла не подавався взагалі. Тому і таке тут присутнє.
-
Ага Тільки диструктивізує ваш моральний стан, ви ходите постійно зла, невдоволенна, не виспана, і кусаєте оточуючих, адже воно сидить в середині
-
Всім привіт, подруга віддає кішку 🐱, безкоштовно) У дитини алергія почалась( може хтось хоче собі тваринку)? Пишіть в PM)
-
Вот іменно Сидіти і писати І засуджувати людей, які намагаються триматись разом, продовжувати українські традиції навіть далеко від дому
-
Ну почему же Сидеть в украинском чатике, находясь в Канаде, и писать как ты ненавидишь рашистов наверное очень помогает нашей армии, и инфраструктуру страны тоже восстанавливает. Даже делает лучше чем было