UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт. Болить зуб. Підскажіть чи можна кудись звернутись по беніфітам?
-
-
Я вчора теж перейшов в gold gym коли побачив той маленький fit4less))
-
якщо комусь дуже сильно захочеться чорного (житнього) хліба, ми на вихідних знайшли в European bakery на 17й Ave. 5,99$ за батон, на смак досить не поганий. Там ще є всяка турецька випічка, хліб, торти, кекси, а також товари з європи, наприклад, консервація.
-
Доброе утро! Можно ли зарегистрировать ребенка в школу без адреса в Калгари ? Спасибо
-
Доброго дня! Я в пошуках роботи, маю англійську В2, мала досвід роботи в магазині H&M, продавцем-консультантом, також менеджером з роботи з клієнтами в логістичній компанії, маю до того ж базові знання з французької мови. Наразі шукаю будь-яку роботу, консультантом, офіціанткою, покоївкою в готелі та якщо можливо, то в офісі або на ресепшн. Була б дуже вдячна!
-
Ты с айкосом приходи :))
-
Швидка прибула за 5 хв, мене накачали смішаріками і вправили одразу (стопа дивилась в іншу сторону)
-
Тоді поклали в палату і я пролежав 3 дні на гідроморфоні в черзі на операцію, на четвертий закрутили болтами, на пʼятий пустили до дому)
-
Ні. Бо потрібна адреса.
-
-
Даже если это ваше временное жилье, идите в школу по текущему адресу. Я так делала. Сейяас переехала и будем менять школу.
-
Доброго дня.На яку годину і яка точно локація?