UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здаю велику кімнату у 3 кімнатному таун-хаус (окрема вана кімната). Наразі тільки я тут проживаю. 850 cad у місяць
-
Привіт. Так, звичайно )
-
4 стула за 80 $ Если нужно , писать в лс
-
В наличии есть матрасы. King and queen size . Цена 120 за один . Идеальное состояние. Доставка в наличии.
-
Містечко Chestermere - 25 хвилин від Калгарі даунтаун
-
Прилітаєте в Калгарі, а потім плануєте прямувати до Едмонтона? Я зустріну Вас в аеропорту Калгарі та швидко і комфортно довезу в безкоштовний готель Едмонтона (дешевше ніж літаком). Велика машина на 7 місць
-
Прилітаєте в Калгарі, а потім плануєте прямувати до Едмонтона? Я зустріну Вас в аеропорту Калгарі та швидко і комфортно довезу в безкоштовний готель Едмонтона (дешевше ніж літаком). Велика машина на 7 місць
-
Тут може і роблять
-
Я и сам пошел
-
Усім привіт ☀️ Шукаємо Hydraulic Plumbing Labourer Необхідно встановлювати шлангові зажими (clamping hoses) на міксери для бетону. А також встановлювати помпи і мотори в траки для цементу. АНГЛІЙСЬКА РОЗМОВНА. Позиція тимчасова на 2-3 місяці. Понеділок -Пʼятниця з 7:30 до 4:00 Має бути досвід роботи з інструментами, механічний бекграунд. $20/год SE район South Calgary не далеко від Home Depot Терміново :) Якщо цікаво - пишіть в пп.
-
Привіт. А 4-й клас у чоловіка є? Бо у мене на роботі час від часу шукають водіїв + було б добре, якби ви вказували рівень володіння англійською