UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доступний до заселення мебльованих бейсмент з окремою ванною кімнатою Ціна - 1200 CAD, комунальні послуги і інтернет включено Контракт на 1 рік
-
Vision Electronics
-
. 💡 Мозок™ — це розуміти себе, розуміти інших та розуміти світ. 💡 Мозок™ — це приймати зважені та обдумані рішення. 💡 Мозок™ — це бути обізнаним та мати вибір. 💡 Мозок™ — це цікава інформація про оточуюче нас життя. 💡 Мозок™ — це поради від реальних спеціалістів про реальні ситуацій. 💡 Мозок™ — це те, чим можна ефективно скористатися в своїй повсякденності. ❗️Незалежно від рівня знань, кожен знайдете для себе щось нове та цікаве! Чим зможе скористатися зараз, або запам'ятає на майбутнє, адже знання зайвими не бувають! 🔴 Приєднатись можна: до Telegram-каналу 📮 або сторінки facebook 💻, та отримувати нову та цікаву інформацію майже щодня!
-
Я вийшла на роботу, сьогодні працюю другу ніч і сьогодні є нові люди які заповнювали разом зі мною у вівторок анкети. Надіюсь на кожну зміну будуть добавляти нових людей.
-
Пишу свою думку. Люди які сумніваються і ллють бруд в адресу Дениса, мабуть вам не тільки на складах а ніде не знайти роботу, бо мабуть дуже круті спеціалісти зі знанням мови та канадських законів.
-
Хороший телефон, но для максимальной экономии советую забрать его в черную пятницу/кибер понедельник если есть возможность подождать, я его через месяц после релиза забрал за 320 или 350 у оператора Virgin, 300 дал дауном теперь по 1.5 доллара в мес оплачиваю + 50 гиг за 45
-
Доброго дня. Можливо хтось знає адресу магазину бу меблів.
-
Добрий ранок. Підкажіть, будь ласка, купили білети на шаттл в Банф, але не знаємо як дістатися далі до Moraine lake, lake Loise. В гуглі дивилась, але не знайшла інформацію. Знайшла тільки держ сайт на якому квітки по 8$, але можу ніяк там купити та розібратися. Підкажіть хто вже має досвід. Дякую!
-
Привіт всім, підкажіть будь ласка чи є в Калгарі навчальні заклади для дітей які закінчили 9й клас, але в дитини лише базовий рівень англійської
-
@Argam_Mel
-
Restore, але там таке, як натрапиш.