UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дуже пов'язано і все можна,якщо хотіти,а якщо відкидувати,то ніяк
-
Ну читати це одне, а розуміти -зовсім інше. Мені здається деколи ,що це якісь шифрування в біблійних рядках, а хто їх може розкодувати правильно, ось дилема і як знати,що воно розкодовано вірно
-
Привіт всім . Про що розмова?
-
Привіт. Можливо хтось знає хто може допомогти з перевезення комода з se до sw (дорога займає 20 хв). Розміри 50"х19"30?
-
До речі, пам'ятаю ,як в біблії було описано,як кит проковтнув Іова, і той залишився живий. Я думала що це точно якась вигадка поки недавно не побачила відео,де кит з'їв 2 серфінгістів,а потім їх живих випустив
-
ох, це вічна тема. чи можна вірити у те й інше одночасно?)
-
Мені подобатися цей анекдот Учительница говорит детям: «Дети, кричите в небо — Бога нет!» Вдруг замечает, что мальчик еврей стоит молча. Она ему: «Почему ты молчишь?» Он отвечает: «Если там никого нет, то зачем кричать? А если там кто-то есть, то зачем портить отношения?»
-
Спілкуються християни з атеїстами😁
-
Взагалі хотіла спитати чи їде хтось найближчим часом до Банфу або в інші гарні місця поблизу?)
-
Хочу добавити ,що в липні весь місяць фестиваль Стампід і ціни на квартири дуже піднімаються і проблема знайти будь-яке житло,так як приїжджають зі всіх куточків Канади на фестиваль
-
Я думаю,що вам потрібно в даному випадку не ризикувати і не сподіватися на чужих людей і орендувати їм житло на аренбі чи букінгу. Тому що переліт достатньо важкий. А також подумати,хто буде з вашою дитиною,якщо жінка піде в роддом