UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Был в Днепре, Одессе, Виннице, Умани и Черноморске из названного, нет там совка
-
Краше везти з собою щось, українські карти то ненадійно + ліміти. Хм можна розраховуватись в супермаркетах, але ви не зможете перекидати гроші бо тут система інша, тут на імейл їх кидають :)
-
Скільки коштує шатл цього року?
-
То дуже дискусійне питання. Одному легше в плані грошей, їжі побуту ітп, але важче в плані що сімя там а ти тут. Думаю однозначного варіанту не може Вам сказати ніхто.
-
Доброго вечора! Можно узнать, в каком районе у вас салон?. И
-
Пошукайте по чату, в роботі здається писала швачка з України
-
Вітаю. Підскажіть, будь ласка, контакти швеї в Калгарі. Дякую.
-
Калина это маленький семейный бизнес и владельцы не всегда и не всё успевают. Я бы не стала судить их так строго. Большинство маленьких магазинов этнической еды выглядят точно так же. Владельцы приняли решение продавать только украинские продукты и то что производят местные мастерицы, так что имеет смысл иногда поддержать громаду не только словом но и долларом.
-
Вінниця найкомфортніше місце України. За якимось рейтингом. Ну точно не совок. Те саме інші перелічені міста. Подивіться ролики на ютубі різних міст, від відео того ж Маріуполя, яке часто зараз крутять дух перехоплює. Тут два пояснення - Ви останній раз подорожували Україною в 90-х, або взагалі нагло....
-
Дякую ❤️
-
Товщіна яка потрібна?
-
Доброго дня! Кровать размер Queen 200 долларов без матраса , с матрасом +80 долларов.
-
Класичні кльові лофери від Tommy Hilfiger. 37 розмір. (у мене устілка 24см) Але також підійде на стопу 23,5 см. Взуття шкіряне, привезене з Європи, Голландія. В ідеальному стані. Майже як нові. Взувались лише кілька разів. Але є один маленький нюанс, який ні на що не впливає. (Я просто змінила устілки) Місцерозташування у Downtown, Beltline. Ціна 40 cad.
-
Привіт написала Вам в приват повідомлення..
-
Рік контракту