UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вам обов'язково потрібен білет на тваринку. Тому перш ніж брати білет собі треба забронювати місце для тварини. Вам краще всього обрати кращій маршрут і перш ніж купувати квиток сісти на телефон і дзвонити в підтримку авіакомпанії якою будете летіти. Ну а також тварина має бути з усіма документами, щепленнями ітд. Деталей багато. В групі Pets to Canada багато інформації
-
Щось відчуваю,що не даремно про єнота питали.Хто єнота відправив?😁
-
🔥Ранковий вибух на найбільшому нафтопереробному заводі Сибіру зробив ще один ранок епічним для русні Рвонуло з такою силою, що сейсмографи зафіксували у регіоні землетрус, а в приміщеннях ТЕЦ за кілька кілометрів від місця вибуху обвалилися стелі. Можливою причиною вибуху влада назвала загазованість систем технологічної установки. Місцеві жителі бачили тінь єнота за годину до вибуху
-
Registry
-
Це добре,бо в Канаді як попадеш в посольство, то не меньше 3 міс на виготовлення чекати
-
Вітаю вас ? Хто літав з пересадкою в Лондоні, чи потрібна транзитна віза ?
-
Обов'язково з Калгарі? Бо я знаю,але живе в іншому місті Канади
-
Всем привет, я с братом ищу работу в Калгари любого вида. Нам по 22 года, английский на нормальном уровне. Кто может что-то предложить или порекомендовать?
-
Пишут, что на email отвечать нет смысла. Просто позвоните завтра
-
С Вами пытались связаться по телефону из укр - канадского миграционного центра, по поводу финансовой программы. Пишут, что важно, чтобы Вы перезвонили по указанному номеру и время. Что хотят - не пишут