UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
🚨 Full-time Workers Needed Immediately 🚨 Greener Cleaner’s – це сімейна компанія, розташована в південно-західному Калгарі. Зараз ми наймаємо прибиральників на повний робочий день, особливо шукаємо тих, хто також може керувати транспортними засобами нашої компанії. На даний момент у нас є 4 чудових українських співробітника, які також є новими в Канаді, і ми хотіли б збільшити цю кількість! Володіння англійською мовою є перевагою, але не обов’язковою умовою, оскільки ми можемо забезпечити переклад і навчання наших поточних українських співробітників. Якщо ви зацікавлені приєднатися до нашої команди, надішліть електронний лист на адресу: [email protected] Не хвилюйтеся, якщо у вас немає резюме англійською мовою, яке можна надіслати, просто надішліть нам повідомлення, у якому повідомте: - трохи про себе - ваша контактна інформація - якщо у вас є законні водійські права -з якої дати ви можете почати Перепрошую і звинувачую Google, якщо український переклад не ідеальний. The Greener Cleaner’s is a family-owned-and-operated business based in SW Calgary. We are currently hiring full-time cleaner’s, especially looking for those who can also drive our company vehicles. At this time we have several wonderful Ukrainian employees who are also new to Canada & we would love to increase that number! English-speaking is an asset but not a requirement as we can provide translation & training with our current Ukrainian employees.
-
Да. Дишуошер, в частности
-
Доброго дня, Бачу багато питань по TELUS. Я працюю в TELUS (встановлюю дом інтернет). На сайті виклав трохи інфо: teluspromo.info Згоден з декількома постами зверху, що TELUS просто так не подвоїть ціну. Значить були якісь спеціальні умови в вас. Деякі писали що TELUS підняв тарифи в цілому. Я скажу так, якщо в вас оптичне волокно від TELUS то нічого кращого в плані якості інтернету на даний момент немає (тому може й ціна вища). Деякі також кажуть що взагалі інтернет дорогий в Канаді, так ось це не інтернет дорогий це дорога оплата праці (щоб створити інфраструктуру, кабелі, сервери, зарплатня відділу продаж, тим хто встановлює, тим хто ремонтує кабелі).
-
Всем привет, меня зовут Роман, я студент с Эдмонтона. Хотим с другом приехать на эти выходные и посмотреть Калгари. Возможно можно у кого-то остановиться на две ночи с 15 по 17 июля? Заранее спасибо 😉
-
А есть кто работает в Shaw. Необходима консультация по поводу домашнего интернета. Уже подключенного.
-
Действительно, какой тут спор может быть, все же ясно.
-
Вчора наприклад робив заявку на інтернет для нашої співвітчизниці. В будівлі куди вона заїхала діє спеціальна знижка для першого арендатора (60$/місяць за 250Mbps, два роки контракт). Якщо дивитися на сайті TELUS то там за 250Mbps -85$. Я до того що є іноді спеціальні умови та коли вони закінчуються то змінюються і умови.
-
Друзі всім вітання. Не можу ніде записатися до лікаря на медичний екзамен. Хтось вимагає 300$ за послугу на одного, а хтось каже що треба спочатку зареєструватися до лабораторії та на рентген. Допоможіть розібратися. Може підкажете адекватну клініку де то зробити можна. Буду вдячний
-
Биполярочка
-
Така ситуація буває. Ви потрапили на жадібного агента з відділу продаж. Він вирішив що може пройде та ви все ж підключитесь (йому в цьому випадку буде невеликий бонус). Про таких як кажуть: «В сімʼї не без уро…» Мені за таких соромно що вони працюють в TELUS. Це не є стратегія TELUS.