UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не смішіть мої мешти,бо то реально смішно😁
-
Нет, там оба были слишком молодые и глупые
-
Ось ви живете з жінкою ,яка має дитину від іншого шлюбу як я пам'ятаю. Її чоловік пропонував забрати дитину до себе при розлученні?
-
Боже мій, ви знаєте,що з вами буде через 10-15 років? Як це можна передбачити? Як можна передбачити,що твій чоловік/ дружина закохається і піде до іншої/іншого,наприклад?
-
Дякую
-
В клубе осталась
-
Была такая
-
@Nahuaque слышал про такую?
-
Дал бог зайку, даст лужайку
-
Ми просто з вами не таких чоловіків зустрічали.😁 Якщо що то я одружена😁 Але виросла з мамою,бо тато так і написав в листі: діти залишаються з собою. Та й і у всіх знайомих,чоловіки які йшли до інших жінок ніколи з собою дітей не забирали
-
Боже, все беру в пример своего отца. Он обожал маму,мама его. За 15 лет брака он на неё ни разу не повысил голос ,только Марусичкой называл. Завидовали все соседи. Меня очень любил. А потом в один прекрасный день все перевернулось с ног на голову. Он ушёл к другой, о нас с сестрой забыл на года. Иногда на день рождения поздравлял,как бы откупаясь. Вот теперь через 25 лет опомнился, но мне он теперь не нужен. Могут люди меняться, могут,ещё и как. Вы как-бы не пацан 14 лет в розовых очках,чтобы говорить,что люди не меняются. Разные факторы есть. На то это и люди,а не роботы,чтобы менялись.