UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) маю питання Я в Україні приймала рецептурні ліки,але вони вже закінчуються,чи можна йти до лікаря із перекладеною довідкою від укр.лікаря чи треба ще раз проходити обстеження/мрт щоб отримати рецептур? Мож хто робив так щоб отримати швидше рецепт або мав схожу ситуацію?
-
Ещё во многом поведение зависит от того насколько кошка себя комфортно чувствует и не стрессует. Потому что моя когда мы выехали из Украины и жили какое время у родственников несколько месяцев была более агрессивная чем обычно. Но потом пообвыклась на новом месте, искупалась в ванной 😄 и вернулась к прежнему поведению
-
я раньше слішал, что кошки привікают к месту а не к людям, у нас кошка как собака. привікла именно к нам, и к машине, машина у нас последнее время самій постоянній дом когда кто то уходит из дома то начинает мявчать под дверью, встречает потом тоже под дверью, опять же с криками, типа как посмели вообще уйти без меня не думал что такое бівает при єжтом на улицу никогда не віходит, хоть и взяли с улиці
-
На 17 есть русскоговорящий врач в волк-ин, сходите, узнайте, с Алберта хелс это бесплатно
-
А що в яку вартість? (Не знайшов ПП - телеграм Петра Порошенко ж?!)
-
Усім привіт ☀️ Шукаємо Panel Assembler Ранкова зміна – з понеділка по п’ятницю з 6:30 до 15:00. $19/год Обов'язки: *Монтаж промислового опалювального обладнання *Паяння та підключення дрібних компонентів Вимоги: *АНГЛІЙСЬКА НА РОЗМОВНОМУ РІВНІ *Досвід пайки буде перевагою *Бажано попередній досвід монтажу *Попередній досвід роботи з ручними та електроінструментами Пишіть у пп, якщо цікаво 👍🏻