UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На завтра нужен человек с опытом на тейпинг (заделать швы на гипсокартоне, пошпатлевать, вывести потолок под покраску). Писать на почту на английском [email protected]
-
Алкоголизм. Отличная игра 😁
-
Как минимум есть такой суши бар
-
Добрий вечір, син розміру підборіддя, хелсі карті ще не має, скажіть до кого можна звернутися?!
-
Просто поділюся своїм досвідом з телусом, може комусь буде корисно. Подзвонила дівчинка з телуса ,запропонувала спробувати оптік тв, я погодився. Зараз я розумію що на нетфлікс немає часу. Подзвонив щоб відключити, а виявилось що то контракт, і ключове те що ніхто не попереджає про це коли пропонують. І як виявилось подібні ситуації трапляються багато де і навіть інколи з канадцями.(слова мого друга канадця) У фінальному результаті я маю заплатити 350$ за відміну або продовжити платити 38$ за місяць на протязі 2 років. Будь-де обережні і дізнавайтесь про все як то кажуть "на берегу"
-
Їдьте в Чуміра. Може вас в базі знайдуть. Якщо ні,треба заплатити,потім можна повернути. Але треба буде чекати 6-8 год в черзі. Чи глибоко розсік? Якщо ні,то в аптеці мають бути стягуючі полоски
-
Чудовий опис 😂
-
Залежить скільки років.. але загалом так
-
А скажіть ці смужки можна купити без рецепту?! І якщо можна скиньте як вони називаються
-
Ні, не глибоко але сантиметр в ширину і вздовж
-
В Україні такі ,думаю,що і тут мають бути. Треба фото показати фармацевту
-
Сентри ж до 10 по будням?
-
8 років. Вже подала. Дякую.
-
На амазон
-
Пока нет, сейчас как раз работаю над тем чтобы сюда её привезти. Скорее всего осенью уже буду с котейкой :з