UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ми хотіли декілька днів назад заїхати, але було інше місце, недалеко від станції було, але парковка вся забита, і черга була напевне з більш ніж 100 людей, ми вирішили що з 3 дітьми таку чергу не вистоїмо😅
-
Скиньте будь-ласка адресу
-
Де є ще двіж, де можна по-танцювати, бо на кв почалось щось нездорове під дією алкоголю, а я їх вкласти не зміг?!! (хоч трохи виплакався))
-
Воно то так але граматику та прононсування не сильно допоможе спікінг клаб,
-
А що по цінам та графіку, можна в Лс будь-ласка, якщо володієте даною інформацією… Дякую!
-
Вибрав Home and Away, по старій пам'яті, дякую за пропозицію, але випившим змінити адресу в Убері не розумію як! Доброї ночі!!!
-
Привіт усім!!! Підкажіть надійний додаток що працює в Канаді для надсилання коштів в Україну чи на Револют! Бажано той що перевірений і не скажені фі
-
Якщо Ви/Ти в Home and Away і звичайно це хтось прочитає то пригощаю віскаріком просто за знайомство буду радий тому радий) (напишіть мені в приват)
-
Людей багато, а я інтроверт😆 всім хто ще в темі то сил, а тим хто вже відпочиває до солодких снів!) (мені ще жодна красотка навіть не відписала((
-
Доброго дня, в Калгарі. На перший час щоб з літака одразу кудись відпочити. Та я не знаю як важко там шукати житло на постійний час. Я зараз у Антверпені Бельгія, то ми не можемо знайти квартиру 3 місяці.
-
В провінції Альберта, якщо бути точнішим у місті Калгарі алкоголь продають в нічних закладах до 2 години ночі (А. М), якщо хтось має якісь запаси і настрій, то чекаю адресу і готовий відшкодувати вартість відразу як приїду... Чекаю в Вас/тебе
-
Отлично посидели, всем спасибо:-)