UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо знайду хоча б щось то повідомлю
-
Кто играет - там препатч сезонный вышел для Д4
-
11 гигов
-
ще рано,, в наступному році You may register your child for kindergarten as long as they turn five years old on or before Dec. 31 of the school year they will be in kindergarten. For example, when registering for the 2023-24 school year, your child must turn five on or before Dec. 31, 2023.
-
Доброго дня, де можна пограти в футбол, чоловікові. Дякую
-
Норм патч, можна очікувати що норм контенту додадуть
-
То то мабуть компанія з гамбургу
-
В Україні
-
1квітня не прийду я ще в Нідерландах тільки 10 травня прилітаю😂😂😂
-
Он сделал мой день (:
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Central Public Library (800 3 St SE Calgary, AB T2G 2E7) цієї Неділі о 14:30. Нижче додаю форму для реєстрації на пробне заняття, тому що є ліміт на кількість людей. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdJC4ExtPkMnyHVuvObdgsQxvh7vKH7KZPgjmuot_kf-XfAjg/viewform?usp=sf_link