UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
НУЖНЫ ЛЮДИ В КОМАНДУ Самое прибыльное направление 2023 года !Я предлагаю: Стабильный доход от 1000$ в месяц. Бесплатное обучение. Легальность и стабильность. Хочешь научиться зарабатывать из любой точки мира, пиши в лс
-
@am0nshi
-
Заработок от 600$ в неделю.Кто хочет нормально зарабатывать пишите в ЛС!
-
"кріптогурумен" - пафосу то скільки
-
Платежі 535$ в місяць протягом десь 4.5 років. Або якщо закривати кредит одним днем, то 21500.
-
Добрий день! З 1 серпня звільняється кімната в 2-bedroom, простора та чиста квартира з дуже зручними розташуванням в Даунтауні , напроти станції метро sunnyside. Ціна 1100$ включно з комунальними. Проживає 1 хлопець. За всіма питаннями звертайтесь лс. Дякую!
-
Добрий день! З 1 серпня звільняється кімната в 2-bedroom, простора та чиста квартира з дуже зручними розташуванням в Даунтауні , 13 Ave SW близько до станцій метро Downtown Kerby and 8th street. Ціна 925$ включно з комунальними. Проживає 1 дівчина. За всіма питаннями звертайтесь в лс. Дякую!
-
Всім доброго ранку. Сім'я з малюком 2 роки шукає житло у Калгарі. Без тварин і шкідливих звичок. Бюджет до 2к. Прошу, якщо хтось щось бачив чи чув якісь варіанти, напишіть в особисті. З нашим рієлтором зконтактував, в офісі компанії Mainstreet був, на оголошення з маркетплейса і рентфастера відповідей немає, лише скам. Можна вже і на 1 вересня, розумію що пізно прилетів. Дякую за будь яку допомогу, друзі!
-
Jerusalem shawarma . Очень достойно готовят. Так же есть кебабы
-
@am0nshi да да. Спасибо за подсказку) Были в Эдмонтоне по работе с коллегами нашими ) Чуть ли не каждый день ели в их точке . И не только шаурма. А и меню тоже . Очень вкусно
-
Знаю многих людей ,которые нашли работу поваром.Если ещё и английский есть,проблем вообще не будет
-
Имейте в виду, повара не так много зарабатывают здесь, насколько я знаю.