UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ну тому що мені краще в магазині вибирати, наносити ті ж помади на руку. А різними тоналками,консилерами, пудрами і т.д я не користують. Туш для себе вибрала Лореаль одну і ту же купую і ще дуже крута була Ів Сена Лоран, але то треба в дютіку брати. Парфум у мене також з Дютіка,бо мені одного флакона вистачає на рік-два, достатньо 1 пшика. І знову ж таки чомусь думаю,що в Дюті фрі дешевше і якісніше. Беру туфельку синю або чорну від Кароліни Герери чи Версаче
-
Я тоже никогда не слышала про такой сайт
-
О,це то дорожче. А от спиртне і косметика точно дешевша була
-
Ну от самі сказали аромати які любиш знаєш і без тестування. Я теж користуюсь 2-3ма і щоб їх купити мені не потрібно їх нюхати. Декоративною я теж не користуюсь майже, а от догляд закінчується завжди дуже швидко, тому радо користувалась мейкапом, тим більше там на 50-100 гривень дешевше ніж по магазинах брати
-
Вже не пам'ятаю, роки 2 не заходила,бо не було потреби, а як летіла минулого року,то якось було не до дютіків
-
Привіт, Виїжджаємо в вересні до іншого міста і шукаємо заміну для нашого lease. Квартира 1 bedroom у центрі Калгарі в новобудові. Є басейн, спортзал та лаундж зона. Детальніше в приват.
-
Привіт, Виїжджаємо в вересні до іншого міста і шукаємо заміну для нашого lease. Квартира 1 bedroom у центрі Калгарі в новобудові. Є басейн, спортзал та лаундж зона. Детальніше в приват.
-
А на що порівнювали?
-
Бо ти також не користуєшся косметикою,тому і не чула
-
Та я не проти. На здоров'я 😁
-
Розетка нікуди не ділась
-
Що ви мені хочете доказати? Що я лузер,бо не заказувала в інтернет -магазині мейк-ап?😁
-
Кожен свій вибір робить. Але,я справді би в Україні не стала брати дорогі парфуми через інтернет. До речі, відчуваю величезну різницю між шампунями Лореаль, Пантін українськими і канадськими. Туш також краща тут. Навіть мама моя підтвердила)