UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт усім! 😊 Мене звати Едгар, і я маю багаторічний досвід у перукарському мистецтві. Мої послуги включають: - складні техніки фарбування, такі як airtouch, ombre, balayage і shatush; - професійні укладки; - жіночі та чоловічі стрижки; - процедуру ботоксу для волосся. 💇♂️💇♀️ Моє розташування - центр міста, в салоні Avalon за адресою 1516 11st Sw. Я буду радий допомогти вам створити відмінний образ. Щоб записатись, звертайтесь у приватні повідомлення. Там де більше про мене : instagram.com/edgarshapoval?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📸 Чекаю на зустріч з вами і надання професійних послуг! 💫✂️
-
⚡2000+ БЕЗКОШТОВНИХ курсів для українців🇺🇦⚡ Ми зібрали для вас всі найактуальніші безкоштовні курси для вивчення мов! ➡ Безкоштовні курси англійської 🇬🇧 ➡ Безкоштовні курси польської 🇵🇱 ➡ Безкоштовні курси німецької 🇩🇪 ➡ Безкоштовні курси французької 🇫🇷 ➡ Безкоштовні курси іспанської 🇪🇸 ➡ Безкоштовні курси чеської 🇨🇿 ➡ Безкоштовні курси італійської 🇮🇹 ➡ Безкоштовні курси португальської 🇵🇹 ➡ Безкоштовні курси словацької 🇸🇮 ➡ Безкоштовні курси шведської 🇸🇪 ➡ Безкоштовні курси норвезької 🇳🇴 ➡ Безкоштовні курси грецької 🇺🇾 ➡ Безкоштовні курси китайської 🇨🇳 ➡ Безкоштовні курси японської 🇯🇵 ➡ Безкоштовні курси корейської 🇰🇷 Вивчай безкоштовно 40+ мов тут 👈🏻 Освітянин - будь краще кожного дня!
-
Доброго дня.Чи надають зараз житло на 2 тижні новоприбулим в Калгарі?
-
За 20 хвилин ніхто ніколи не перевантаже ваш багаж з першого літака у другий. В аеропорту працюють не роботи. Багаж спочатку треба розвантажити, посортувати і після цього завантажити у другий літак. Це мінімум хвилин 40-50. А то і більше години. Залежить від працівників аеропорту. У мене були випадки, що і 1,5 години не вистачало. Але то таке. Тому ви можете за 20 хвилин перейти з гейта до гейта, але далі полетите без багажу. І доречі, у Франкфурті окрім контроля безпеки може бути ще паспортний контроль, тому що вилітаєш з шенгенської зони. Якщо нема, то добре. Літаю вже 20 років, переважно через Париж.
-
проблема в том что в большинстве случаев никто не знает где твой самолёт 😊 и ты сам бегаешь его ищешь,мне еле 6 часов в Париже хватило
-
Обычная пересадка и трансфер немного по разному происходят. Так что когда обычная пересадка то да нужно 2-3 часа, лучше 3 часа что бы на верняка, с трансфером нет нужды в таком запасе времени, 2 часа это оптимальное время и вполне достаточное для перегрузки багажа работниками аэропорта с одного самолета в другой, а что касается того что багаж может не полететь, так он может не полететь даже когда 9 часов будет между рейсами, можно ещё сказать что а вдруг самолет из первого аэропорта задержится на два часа, тогда точно не успею, да, конечно не успеешь, но если так рассуждать, то самолеты бывают падают, тогда что исходя из этого лучше не летать совсем) эта дискуссия переростает уже в если бы да ка бы.
-
Завжди літав трансфером. І ніколи не розраховую на те, що літаки іноді падають. Я розраховую на статистику і регламентний час роботи працівників аеропорту. В аеропорту всі працюють за інструкціями. І та, чи інша операція потребує часу. 9 годин не вистачило на перевантаження - це нонсенс. Я такого не писав. Але таке у мене було тільки один раз під новий рік. Багаж до нас летів 3 дні і нам авіакомпанія заплатила за це компенсацію.
-
где его самолёт тоже никто не знал
-
такая же история была когда летел мой парень
-
просто потому что никто не знал где мой самолет)
-
у меня 5 печатей в заграннике
-
я что тупая по вашему мнению, я подходила к 5-ю помощникам и все мне говорила разные места. ВСЕ