UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
@am0nshi как Патрона вызвать?:-)
-
youtube.com/shorts/ogMzJhR001M?feature=share
-
Вчора круто Було!!! Чекаю на вас ще сьогодні на ТЕХНО ❤️🔥
-
Ребят есть кто живёт в районе или рядом Auburn Bay, Mahogany?
-
@am0nshi @iam_dominicana чекаю на вас 😅😅😅сьогодні нарешті
-
Elite на Спектруме!!)
-
Ага
-
Это про торговца? Летаешь, продаешь?
-
Привіт всім, хто купує тютюнові вироби по 25$ є в половину дешевше, пишіть в приват)
-
Друзі, я буду я буду грати у DeepDownInside- це буде pree party до музичного фесту з Тіесто 🗓️ 29.07 ⏰ я граю з 23:00 до 00:30 Локація - Commonwealth 📍 731 AVE , SW AB T2R OB3 Calgary, Canada Вхід - FREE Before 11 PM 🍸 ПЕРШИ 3 людини які напишуть мені свої імья для списків Guests List ( 1 безкоштовний 💌 посилання на регістрацію БЕЗКОШТОВНИХ КВИТКІВ FREE BEFORE 11 PM !!! 🤍👇🏻 www.ticketweb.ca/event/deep-down-inside-road-to-commonundrgrd-tickets/13359278 Чекаю на вас Я буду грати TECHNO 🖤🤩
-
Привіт всім, хто купує тютюнові вироби по 25$ є в половину дешевше, пишіть в приват) Калгарі
-
Арендую квартиру 1-комнатную на 127 13 ave sw, рядом со всем, локация очень хорошая, квартира меблирована. Ищу соседа, с кем можно ее продолжить арендовать, потому что мой сосед уехал в Европу. Цена 650, тк квартира однокомнатная, готов уступить комнату, сам устроиться в ливинг рум. Приложил фото но пустой квартиры, потому что нет фото с мебелью
-
Ага, в разделе спорт:-0
-
Здравствуйте! Пекари и кондитер Есть!!! Пишите!
-
А по алкашке есть хорошие предложения?
-
в половину дешевші такі як по 25 чи червоні і сині упаковки?