UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дуже різні ціни в кожній страховій. Краще писати/телефонувати в кожну і запитувати quotes саме на ваше авто. Ми сьогодні зробили вперше нарешті і вивчали це питання кілька днів (залежить від марки машини, її стану, ваших водійських посвідчень, чи в кредиті автівка, чи ні, що ви хочете щоб покривала страховка, сума deductibles це те що платите ви при страховому випадку, а все що зверху вже страхова). Тут у кожного своя історія. Я б не орієнтувалась ні на кого, а питала саме у спеціалістів, які працюють в страховій. Сьогодні дізналась що є така штука як multiple vehicles у сімʼї, тобто якщо разом наприклад 2-3 тачки страхувати - дешевше кожній зі сторін виходить.
-
Спасибо большое, а где можно найти его контакты?
-
та пиши українською,тут всі розуміють, навіть якщо не говорять
-
Ось тому багато людей було проти, щоб українські права просто міняли на альбертинські. Хоч би ПДД зобовʼязали здати. Це ж якимь повний пиздець, більшість отримала права за сало, їздили без правил по країні, а зараз ніхера не можуть ні коло проїхати, ні знаки роздуплити тіпа merge чи all-way-stop
-
Ще залежить від вашого постал код. Я як жив у китайському районі, ці расисти зі страхових мені накидували десь екстра $150 на міс в квотах своїх за підвищений ризик :) Ще варіанти знижок, то поставити апп, який буде трекати ваш стиль водіння, і скомбайнити з будинком, якимись іще страховками
-
Добрий вечір. Шукаю барбера, хто би зміг підстригти сьогодні 2х хлопців ?
-
Взагалі це дуже странно платити щось без жодних підстав (договір не підписаний). Я б так не робив, бо у вас не буде можливості отримати бабло назад. Post-dated cheque може бути добрим варіантом, бо його можна завжди відкликати. Або як вже ніяк по-іншому, просіть хоч якийсь імейл (RTA не дозволяє цифрові договори оренди, але в судах наче прокатує), де написано, чому вони хотіли ці гроші. Щодо security/damage deposit - не плутайте з заставою. Ці гроші вам зобовʼязані повернути, якщо possession не трапився.