UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Подавайте,вони вам пришлють повідомлення,якщо аналізи не підтягне. А коли внесуть результати аналізів,то ви побачите все в свому кабінеті.
-
Запрошую вас приєднатися до моїх захоплюючих занять танцями для дітей. Навчальний процес включає в себе різноманітні стилі танців, розвиває музичність, координацію та впевненість. Я з радістю допоможу вашим дітям відкрити світ танцю! 🗓️Дата: 14.08 Понеділок 🕐Час: 17:00 🚕Місце: 121C 17th Avenue NE. 💃🏻Вік: 6 - 7 років 🗓️Дата: 15.08 Вівторок 🕐Час: 18:00 🚕Місце: 2312 4th St SW (Suite 3) 💃🏻Вік: 11 - 15 🗓️Дата: 17.08 Четвер 🕐Час: 17:00 🚕Місце: 121C 17th Avenue NE. 💃🏻Вік: 8 - 10 ❗️Для реєстрації та додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з за номером + 1368 996 7087 - Анна 🧩Долучайтеся до нашої танцювальної родини та допоможіть вашим дітям розкрити свій танцювальний потенціал! ✅З собою потрібно мати зручний одяг та змінне взуття 👚👟
-
Мясо в костко Овощи фрукты фристоун Повседневная мишура супер стор Волмарт по акциям .
-
Там ещё забыл Цоя и Металлику
-
@Levros96 а я опять шаурму заходил ел возле шинука 😂 Чел сказал, что от меня реально люди приходили, заказывали, благодарили Норм 👌
-
Всем привет. В 20-х числах планируем съезжать с 2 бэдрум квартиры. Можем переписать свой контракт на новых жильцов. Платим сейчас 1650 долл. контракт до 30 июня 2024 года. Сейчас платим еще за подземный паркинг (одно место 75 долл) Дом находится в районе Skyview Ranch
-
Говорили, шо от Алекса?)
-
Так я через одно рукопожатие получается их потрогал? 😁
-
Ахах, шаришь. Как-то в Крыму работал в лагере, они к нам приезжали. Есть пару фоток
-
Там должны быть ранетки в конце
-
Ностальгия!
-
ото не хватало еще в чат росню тащить 😑
-
Было время. Год 2008 по моему