UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт) у мене питання до тих у кого skotiabank Ми чекали кредитні картки, прийшов лист з 4 останніми цифрами карти, але самої карти нема. У видатку вона типу є, але як єю користуватися ?
-
Усім привіт! У кого маленькі діти, до 2 років, як ви продовжували планову вакцинацію? Сину у наступному місяці якраз 18місяців і згідно канадського календаря(да і нашого) тре робити планове щеплення. Як і де я це можу зробити, і що для цього треба? Дуже дякую. Карту вже зроблених щеплень і переклад на англійську я маю.
-
На сайті авіакомпанії можна замовити супровід
-
Он чуток нарваный. Народ от безысходности уже не знает кого винить, вот он и придумывает "врагов" которые во всем виноваты. Но поддержки он в последнее время немного набрал. Когда в стране становится действительно плохо то всегда появляется такой "перец" который предлагает порешать по быстрому. В Германии такое было после первой мировой. Помним чем закончилось
-
Продам велосипед Specialized Rockhopper Elite 29 2022, размер — Large. Куплен +-3 месяца назад, в идеальном состоянии. Характеристики: • Transmission — Deore 11 speed • Fork — Judy silver, air • Brakes — Shimano MT200 По вопросам пишите в личные сообщения Цена — 850 cad
-
Шукаємо квартиру/дім/таунхаус 2-3 кімнати З 1 вересня+-тиждень Райони SW та SE З парковою. Сімʼя з двома дітками 1,3 місяці та 4 місяці та маленьким чемним песиком породи померанський шпіц. Кредитної історії та роботи поки що немає, але можемо оплатити на перед за 2-3 місяці.